Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τη μαγνητοσκόπηση INDUSTRY NEXT |…

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τη μαγνητοσκόπηση
INDUSTRY NEXT / BRAND NEXT
SELF-REGULATION NEXT! Ensuring Responsible and Compliant Advertising in a Complex World.
Στις 14 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε ο δωδέκατος Virtual Dialogue του θεσμού Industry Next του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, στην ενότητα BRAND NEXT.
Παρακολούθησαν 41 εταιρείες από τον χώρο του retail, των τηλεπικοινωνιών, των προϊόντων ατομικής υγιεινής, των super markets, της βιομηχανίας χρωμάτων, των ηλεκτρονικών ειδών και της τεχνολογίας, του e-business, των Media, της διαφήμισης, της ψηφιακής επικοινωνίας καθώς και ακαδημαϊκοί, φοιτητές και ιδιώτες.
Ο Χάρης Κονίνης, VP Marketing Europe, Deutsche Telekom AG και η Ελένη Δοντά, Γενική Διευθύντρια, ΣΕΕ, σε μία συζήτηση με την Χριστίνα Χοχλακίδου, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο, FCB ΓΝΩΜΗ, ανέδειξαν τη σημασία της Αυτοδέσμευσης και αναζήτησαν τους κανόνες που θα πρέπει να θεσμοθετηθούν στο σημερινό περιβάλλον, όπου η διάκριση ανάμεσα στο τι είναι περιεχόμενο και τι marketing communication γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ώστε να καταφέρει να παραμείνει ο αξιόπιστος safeguard της κοινωνίας και των brands.
Ο επόμενος Virtual Dialogue θα πραγματοποιηθεί στις 21/04.
Τα συμπεράσματα του 12ου Virtual Dialogue συνοψίζονται παρακάτω: